Esernyő - 95 cm - 6 szín - 57015

Fedezze fel ezt a stílusos és praktikus összecsukható esernyőt, amely ideális választás a váratlan esőzések ellen. A kompakt méretnek köszönhetően könnyedén elfér a táskájában vagy az autójában, így mindig kéznél lehet, amikor szüksége van rá. A 95 cm átmérőjű esernyő kiváló védelmet nyújt a csapadék ellen, miközben a 55 cm-ig kihúzható kar révén kényelmes fogást biztosít. A termék hat lenyűgöző színben érhető el: fekete, zöld, bordó, barna, kék és lila, mindegyikkel ezüst belső oldallal, ...

Cikkszám:
57015
Elérhetőség:
Raktáron (0db)

Termékinformációk

A termék hat különböző színben érhető el. A rendelés leadásakor kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel a kívánt színt.

Praktikus összecsukható esernyő, amely kis helyen is elfér.

Fedezze fel ezt a stílusos és praktikus összecsukható esernyőt, amely ideális választás a váratlan esőzések ellen. A kompakt méretnek köszönhetően könnyedén elfér a táskájában vagy az autójában, így mindig kéznél lehet, amikor szüksége van rá. A 95 cm átmérőjű esernyő kiváló védelmet nyújt a csapadék ellen, miközben a 55 cm-ig kihúzható kar révén kényelmes fogást biztosít. A termék hat lenyűgöző színben érhető el: fekete, zöld, bordó, barna, kék és lila, mindegyikkel ezüst belső oldallal, amely modern és elegáns megjelenést kölcsönöz. A kényelmes akasztóval könnyedén tárolható vagy felakasztható, amikor épp nem használja. Ne hagyja, hogy az eső elrontsa a napját, válassza ezt az esernyőt, és lépjen ki bátran!

  • 55 cm-ig kihúzható karral
  • 6 színben, ezüst belső oldallal
  • Akasztóval

 

Átmérő: 95 cm
Méret (zárt): 24 x 4,5 cm
Szín: Fekete, zöld, bordó, barna, kék, lila
Súly: ~200 g

 

Kérdése van?

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó bejegyzések

Bejelentkezés

Regisztráció