Szállítás/Fizetés

FIZETÉS

 • Áruházunk lehetőséget nyújt akár azonnali kártyás fizetésre, vagy számlával előre utalásos fizetésre melyek ingyenesek. Utánvéttel is tudunk csomagot küldeni, ennek díja: bruttó 390 Ft.
 • Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.
 • Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

  Bank neve: K&H Bank

  Bankszámlaszám: 10200342-34400508-00000000

  IBAN: HU51102003423440050800000000

  Swift: OKHBHUHB

 • Fizetés bankkártyával: A BARION Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Engedély száma: H-EN-I-1064/2013. További tájékoztatást a pénzügyi szolgáltatásról a link letöltésével kaphat. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A BARION felhasználói feltételek megtekinthetők az alábbi linken: https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

 

SZÁLLÍTÁS

GLS futárszolgálattal:

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal. A szállítás díja: 1790 Ft (bruttó)

Szállítási idő: A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 1-5 munkanapon belül történik.

 • Szállítás GLS csomagpontra. A szállítás díja: 1190Ft ( bruttó )

 

Foxpost:

 • Automatából-automatába: 1090 Ft (bruttó)
 • Automatából-házhozszállítás: 2090 Ft (bruttó)

ExpressOne futárszolgálattal:

 • Házhoz szállítás futárszolgálattal. A szállítás díja: 1590 Ft (bruttó)

 


Bejelentkezés

Regisztráció