Rólunk

Üdvözöljük Önöket a Rövidáruház virtuális kapujában, ahol több mint három évtizedes szakmai hagyomány és innováció találkozik. Alapításunk óta, 1992-től kezdve, elköteleztük magunkat a ruházati kellékek és kiegészítők magas színvonalú kereskedelme mellett, olyan vállalkozás létrehozására törekedve, amely egyaránt szolgálja a szakmaiságot és az emberi értékeket.

Missziónk, hogy ügyfeleinknek nem csak árut, hanem értéket és megbízható információt is nyújtsunk. Ebben az elkötelezettségben nem különböztetünk meg fizikai és digitális teret: webáruházunk, a www.rovidaruhaz.hu, híd a hagyomány és a modern vásárlási élmény között. Itt minden információ kézre áll, hogy vásárlóink tájékozott döntéseket hozhassanak, legyen szó akár személyes, telefonos vagy e-mailes tanácsadásról.

Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, figyelembe véve a piaci trendeket és vásárlóink igényeit. Büszkék vagyunk arra, hogy webáruházunkban már több mint 25,000 különböző termék közül választhatnak ügyfeleink, és ez a szám napról napra növekszik. Az újítás szellemében rendszeresen frissítjük weboldalunkat, hogy a lehető legjobb vásárlói élményt biztosítsuk.

Miért válasszon minket?

  • Több évtizedes szakmai tapasztalat és hagyomány.
  • Elkötelezettség a minőség és a kiváló ügyfélszolgálat iránt.
  • Személyes, telefonos és online tanácsadás a nap 24 órájában.
  • Gyors és biztonságos szállítási lehetőségek.
  • Széles és dinamikusan bővülő termékkínálat.
  • 14 napos elállási jog, hogy biztosak lehessenek döntésükben.

Legyen szó divatos kiegészítőkről, szakmai tanácsadásról vagy csak egy barátságos beszélgetésről, csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek a legjobb választás megtételében. Köszönjük, hogy a Rövidáruházat választotta: ahol a hagyomány találkozik az innovációval.

Webáruház https://www.rovidaruhaz.hu

Facebook: https://www.facebook.com/rovidaruhaz


Bejelentkezés

Regisztráció