Útmutató filc tündér készítéséhez

2021.04.30

A mai útmutató kedveskedik a nemezelés és a tündérek szerelmeseinek . Ez a juh gyapjúból készült tündér, tökéletes ajándék lehet szeretteinek vagy akár dekorációnak is otthonában. Ez a tündér elkészíthető különböző típusú tündér hajakkal is. A természetes hullámos mohér , fésült polár vagy a Puppengarn kötőfonal kiválóan alkalmas előállításukhoz . És most kezdjük bátran a nemezelést .

FILC TÜNDÉR

A mai útmutató kedveskedik a nemezelés és a tündérek szerelmeseinek . Ez a juh gyapjúból készült tündér, tökéletes ajándék lehet szeretteinek vagy akár dekorációnak is otthonában.

Ez a tündér elkészíthető különböző típusú tündér hajakkal is. A természetes hullámos mohér / gyapjú , fésült gyapjú vagy a Puppengarn kötőfonal kiválóan alkalmas előállításukhoz .

És most kezdjük bátran a nemezelést .

Anyag

A hajon:

Útmutató lépésről lépésre

  1. Készítsen elő egy fehér gyapjút, habpárnát és nemezelő tűt a tündérfej alapjának elkészítéséhez. Körülbelül 3,5 cm nagyságú labdához körülbelül maroknyi gyapjúra lesz szükség.

2. Állítsa a kezében lévő gyapjút labdává.

3. Vegyen egy nemez tűt, és kezdje el a gömbön keresztül különböző helyekre szúrni. Ez megerősíti a labdát.

4. A nemezgömbnek valóban erősnek kell lennie. Ha a golyó nemezelés közben kúpos lesz, vegye a tenyerébe, és forgassa addig, amíg újra kerek nem lesz, majd folytassa a nemezelést.

5. Mindig állítsa be a labdát a tenyerében, majd egy filc tű behelyezésével erősítse meg. Addig fecskendezzen, amíg szilárd golyó nem alakul ki, amely megtartja a kívánt alakot.

6. Most készítsen egy testszínű gyapjút, amely az arcodra kerül. Hossza nagyjából megegyezik a habpárnával. Vágjon 2 15 cm hosszú szálat.

7. Szorítsa meg szorosan a test gyapjút a szál közepén. Vágja le a cérna többi végét.

8. Vegyünk egy fehér nemezelt labdát, vigyünk rá testgyapotot. Csavarja be kézzel az egész labdát, hogy az ne ragyogjon át a fehér háttéren.

9. Tartsa erősen a labdát az egyik kezében. Tartsa a nemezelő tűt a másik kezében, és rögzítse a nemezelő tű néhány tűjével, ahol a polár távolodik egymástól.

10. Most vegye a fonalat a másik kezébe, és erősen kösse össze a test gyapját alul, közvetlenül a labda alatt.

11. Vágja le a szőrös drótot 15 cm hosszúra.

12. Hajlítsa vissza a szőrös huzal végétől kb. 1 cm-re. Ez alkotja a tündér kezét. A másikat végezze a szőrös huzal másik végén.

13. Válasszon el egy keskeny habszivacs hosszúságú csíkot a test gyapjújától.

14. Kezdje becsomagolni a testgyapotot a szőrös huzal közepére, hogy a rózsaszínű szőrös huzal ne ragyogjon át. Tekerje a meghosszabbított végre, majd tekerje vissza.

15. Ha a polár nem ragad valahova, használjon finom filctűt és tűvel rögzítse a területet.

16. A drót másik felét ugyanúgy tekerje be, hogy kezet teremtsen a tündér számára. Ha a kezek nem azonos szélességűek, adjunk hozzá még egy kicsit gyapjút, és egyenlítsük ki a különbséget.

17. Készítse elő a tündér fejét, nézzen körül, és határozza meg, hol van a legszebb rész, amely az arcot képezi. Ossza fel az arc alatti hangerőt felére, ahol a kezek át fognak menni.

18. Vágja le a fonalat, és tekerje szorosan a huzal alá.

19. A kezeknek szilárdan kell a helyükön maradniuk, ezért középen húzza meg őket néhány tűvel a nemezelő tűvel.

20. A test létrehozásához fehér gyapjúra lesz szükség. Csomagolja a kezei alá.

21. Nemez tűvel erősítse meg minden oldalát. Tipp: A fej sérülésének elkerülése érdekében helyezze a nemezpárna szélére.

22. Úgy érezte magát, hogy a fehér test szilárdan tartsa a többi részt.

23. Most kezdjen el kétszínű ruhákat készíteni. Használjon rózsaszín gyapjút alapként. A ruha felső része türkiz polárból készül.

24. Hajtsa félbe a rózsaszín gyapjút, és tépje le a szükséges hosszúságú ruhadarabot.

25. Készítsen egy lyukat a polárredő közepén.

26. Óvatosan húzza át a tündérfejet ezen a lyukon.

27. Készítsen elő egy gyengébb türkizkék gyapjúcsíkot, és húzza át a fején, mint az előző pontokban.

28. Készítsen elő egy vékony barack gyapjúcsíkot. Simítsa a rózsaszín és a türkizkék polárját lefelé, és kösse mindkettőt a vonal alá a barackpapírral.

29. Oldalról ellenőrizze, hogy a fehér test nem ragyog-e a ruha alatt. Ha igen, simítsa meg a ruhát, és filc tűvel rögzítse a gyapjút a helyén.

30. A ruhát filctűvel is simíthatja, ha fentről lefelé halad. Várja, hogy lefésüli a gyapjút és meghosszabbítja a ruhát.

31. Ha nem akarja, hogy a tündérnek legyen nyakkivágása, használjon filc tűt a gyapjú nyakába.

32. A haj felvitele következik. Ha azt szeretné, hogy a tündér göndör hajú legyen, akkor célszerű természetes mohair vagy Puppengarn fonalat használni , az egyenes hajhoz bármilyen színű fésült juh gyapjút használhat .

33. Ebben az esetben a természetes hullámos mohért választottuk. Először megéreztük a szőrt a fejtámlán.

34. Ezután rögzítse a haj elülső részét.

35. Rozsdás gyapjú fejpántot is szőhet a hajába.

36. Díszítheti ruháját vagy haját virággal vagy más dekorációval is. Egyszerűen állítsa be a tündért a képzeletéhez.

37. Így néz ki a gyapjúból készült tündérszőr.

38. És így a Puppengarn kötőfonalból.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek Kapcsolódó termékek

Juh gyapjú 15 g természetes hullámos

1 216 Ft (0 db)

Bejelentkezés

Regisztráció