Férfi téli házi cipő / mamusz csúszásgátlóval

Fedezze fel a tökéletes kényelmet ezzel a férfi téli házi cipővel, amely ideális választás a hideg napokra. Különleges jellemzője a norvég mintázatú kötött felsőrész, amely stílust és eleganciát kölcsönöz, miközben a hagyományos skandináv dizájn elemeit ünnepli. A belsejében található meleg, szőrös bélés extra meleget és kényelmet biztosít, miközben lábait óvja a hidegtől. Az alján található csúszásgátló talp biztonságos lépteket garantál otthona minden szegletében.A cipő akril és poliamid ...

Cikkszám:
290638
Elérhetőség:
Raktáron (0db)
Méret:
43 - 46

Válasszon színt:

Csomagok:

Termékinformációk

Fedezze fel a tökéletes kényelmet ezzel a férfi téli házi cipővel, amely ideális választás a hideg napokra. Különleges jellemzője a norvég mintázatú kötött felsőrész, amely stílust és eleganciát kölcsönöz, miközben a hagyományos skandináv dizájn elemeit ünnepli. A belsejében található meleg, szőrös bélés extra meleget és kényelmet biztosít, miközben lábait óvja a hidegtől. Az alján található csúszásgátló talp biztonságos lépteket garantál otthona minden szegletében.

A cipő akril és poliamid keverékéből készült, ami biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Két különböző méretben kapható: 39-42 és 43-46, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Tökéletes választás a Hygge, Vidéki, és Norvég stílusú otthonokba, valamint minden férfi számára, aki szereti az otthoni kényelmet és stílust.

Kezelési útmutató

Kérdése van?

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Inspirációk

Bejelentkezés

Regisztráció