UTOLSÓ DARABOK - Karácsonyi dekordrót szélessége 3 mm

Fedezze fel a kreatív lehetőségeket ezzel a sokoldalú karácsonyi dekordróttal! Kiváló minőségű, 3 mm szélességű és 8 méter hosszúságú, ez a drót ideális választás minden karácsonyi dekorációs projektje számára. Készült egyedülálló mágneses fém és poliészter kombinációjából, amely biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot.Legyen szó karácsonyfa díszítésről, koszorú készítésről, vagy ajándékcsomagolásról, ez a hajlékony és könnyen formázható drót minden elképzelését valóra váltja. Könnyen ...

Cikkszám:
230714-SALE-ARANY
Elérhetőség:
Raktáron (38db)
Szélesség:
3 mm
Tekercs:
8 m

Válasszon színt:

Csomagok:

1 x 367,65 Ft/db.

n/a

Termékinformációk

Ezzel a dekordróttal bármilyen karácsonyi díszt felújíthatunk. Díszíthetnek vele karácsonyfát, koszorút, füzért vagy csomagokat. a drót hajlékony, jól formázható és felakasztható az adott tárgyra.

Fedezze fel a kreatív lehetőségeket ezzel a sokoldalú karácsonyi dekordróttal! Kiváló minőségű, 3 mm szélességű és 8 méter hosszúságú, ez a drót ideális választás minden karácsonyi dekorációs projektje számára. Készült egyedülálló mágneses fém és poliészter kombinációjából, amely biztosítja a tartósságot és a rugalmasságot.

Legyen szó karácsonyfa díszítésről, koszorú készítésről, vagy ajándékcsomagolásról, ez a hajlékony és könnyen formázható drót minden elképzelését valóra váltja. Könnyen felakasztható, így bármelyik karácsonyi dekorációhoz tökéletesen illeszkedik.

Felhasználható virágkötészeti munkákhoz, lakodalmi, esküvői dekoráció készítéséhez, és természetesen a karácsonyi ünnepi hangulat megteremtéséhez. Készítsen vele egyedi díszeket, hogy igazán különlegessé tegye az ünnepi időszakot!

  • Szélesség: 3 mm
  • Tekercs: 8 m

Összetétel

mágneses fém, poliészter

Technikák

virágkötészet, lakodalmi dekoráció, karácsonyi díszítés

Kérdése van?

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Inspirációk

Kapcsolódó bejegyzések

Bejelentkezés

Regisztráció