Lakásdekor olcsóbban

2022.09.06

A lakberendezési áruházakban lakásdekorációs termékek tömkelege van kiállítva, folyamatosan találkozhatunk az új ötletekkel és trendekkel, amelyekkel szebbé tehetjük otthonunkat. Az elmúlt időszakban ahogy minden, a lakásdekorációs kiegészítők ára is az egekbe emelkedett. Ezért sokan használják ki kézügyességüket, és otthon készítik el a hőn áhított darabokat.

Lakásdekoráció készítés otthon

 

Számos dekorációs elem elkészíthető otthon, így akik szeretnek kreatívkodni, és örömet okoz nekik az alkotói munka, azoknak bátran ajánljuk a lakásdekor készítést. Nem csak saját otthonukat dobhatják fel velük, hanem ajándéknak is tökéletesen megfelelnek ezek az egyedileg készített darabok. 

 

A Marshmallow fonal  és otthoni felhasználása

 

A marshmallow vastag fonal felhasználásával számos lakásdekorációs kiegészítő készíthető el, amihez nem is kell sok kiegészítő, sőt kézügyesség terén sem igényel kiemelkedő tehetséget. A marshmallow csőfonal extrém vastagnak mondható, ennek ellenére nagyon könnyű. Egy tömött, kötött csőből álló varrásmentes fonal, aminek felhasználása igen sokrétű, nagyméretű kötőtűvel lehet vele kötni, illetve kiválóan felhasználható puffok, díszpárnák, ágytakarók, szőnyegek, ajtókopogtatók, vagy akár játékok elkészítéséhez is. A fonal töltete biztosítja, hogy a fonal megtartsa folyamatos vastagságát, így az elkészített formák tartósak maradnak. 

Nem csoda, hogy ez a fonal megjelenése után nagyon hamar népszerűvé vált, hiszen rendkívül tetszetős, elegáns hangulatot kölcsönző darabok készülnek belőle, amik igazi gyöngyszemei a lakásnak. Nagyméretű kötőtűvel készíthető vele takaró, ágytakaró vagy akár szőnyeg is, sőt akár színben passzoló díszpárna huzat. Így tökéletes összhangot teremthetünk a nappaliban, hálószobában, vagy a lakás bármely részén. Tökéletes választás lehet puff készítéséhez, sőt gyerekszobai rácsvédőnek is kiválóan alkalmas. 

Ha nem szeretnél kezdésnek nagyobb volumenű munkába belefogni, inkább kisebb lépésekben haladnál, akkor elsőre válaszd például az ajtókopogtató elkészítését. Ehhez nem kell más, mint 2-3 színű fonalat beszerezni, egy kör alakú koszorúalapot fonni, valamint néhány kiegészítőt ragasztópisztollyal ragasztani. Ezzel kész is az ajtódísz, ami igazán elegáns, vagy ahogy mondani szokták, egyszerű és nagyszerű. 

 

Inspiráció az interneten 

 

Attól függően, hogy mit szeretnénk alkotni, választhatunk a vékonyabb és a vastagabb kivitelekből, ezt mindenki saját ízlése szerint eldöntheti. Ha megtetszett a Marshmallow fonal és szívesen készítenél belőle valamit, de nem tudod hol kezd, mi segíthetünk. Oktatóanyagaink között megtalálod, hogy hogyan készíthetsz vele párnát: https://rovidaruhaz.hu/marshmallow-parna Részletesen bemutatunk minden lépést, így nem kell aggódni, hogy összegabalyodik a fonal, vagy, hogy sikertelen próbálkozás lesz az egészből. Ha szeretnél még több inspirációt a témátban, nézd meg korábbi bejegyzésünket, melyet itt találsz: https://rovidaruhaz.hu/marshmallow-vastag-eros-fonal-felhasznalasi-modjai

 

Ha más kézműves technikák is érdekelnek, ne riadj vissza, hiszen könnyen elsajátíthatod a praktikákat, az interneten is találsz videókat, leírásokat. Blogunkban mi is bemutatunk különböző technikákat, amelyek remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Webshopunkban pedig megtalálhatod az általad választott kreatív tevékenységhez szükséges alapanyagokat és kiegészítőket. Nincs más dolgod csak kiválasztani a hozzád illő anyagokat, megrendelni, és kezdődhet is a kreatív munka!Bejelentkezés

Regisztráció