EURO / RCA átalakító - 05161

3 RCA aljzat - EURO-SCART dugó Kapcsolós

Cikkszám:
05161
Elérhetőség:
Raktáron (100db)

Termékinformációk

  • 3 RCA aljzat - EURO-SCART dugó
  • Kapcsolós

A Euro/RCA átalakító egy kiváló minőségű eszköz, amely lehetővé teszi az Euro (SCART) csatlakozó és az RCA csatlakozó (tulajdonképpen kompozit vagy összetett videó és audio) közötti egyszerű és hatékony átalakítást. Ideális választás azok számára, akik különböző típusú audiovizuális eszközöket szeretnének összekapcsolni, például televíziót, videólejátszót, DVD-lejátszót vagy konzolokat.

Főbb jellemzők:

  • Univerzális Kompatibilitás: Az Euro/RCA átalakító kiválóan működik a legtöbb Euro (SCART) és RCA csatlakozóval rendelkező eszközzel, így biztosítva a széles körű kompatibilitást.

  • Kiváló Minőségű Átvitel: A készülék elősegíti a magas minőségű videó- és audioátvitelt a kompozit jelből a RCA csatlakozó segítségével. Így élvezheti a kristálytiszta képet és a tiszta hangzást.

  • Könnyű Használat: Az egyszerű kialakításnak köszönhetően az átalakító könnyen használható, még azok számára is, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek az audiovizuális eszközök terén.

  • Robuszta Kivitel: A tartós anyagokból készült átalakító hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az esetleges fizikai behatásoknak.

  • Kompakt Méret: Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi az egyszerű tárolást és szállítást, így könnyedén magával viheti, amikor utazik vagy más helyre mozgatja az eszközeit.

Használati útmutató:

  1. Csatlakoztassa az Euro (SCART) csatlakozót az Euro kimeneti portjához az egyik eszközön.
  2. Csatlakoztassa az RCA kábelek végét az átalakító RCA bemeneti portjaihoz, figyelve a megfelelő színkódokra (sárga - videó, fehér/piros - audio).
  3. Csatlakoztassa az RCA kábelek másik végét a cél RCE-eszközhöz (pl. televízió, hangrendszer stb.).
  4. Ellenőrizze a csatlakozásokat, majd kapcsolja be az eszközöket.
  5. Válassza ki a megfelelő bemeneti forrást az eszközön, amelyről a jelet szeretné megjeleníteni (pl. TV vagy AV forrás gomb).

A csomag tartalma:

  • 1 x Euro/RCA Átalakító
  • Használati útmutató

Megtartja a kiváló minőséget és egyszerű használatot egyesítő Euro/RCA átalakító segítségével könnyedén összekapcsolhatja audiovizuális eszközeit és élvezheti a kiemelkedő kép- és hangminőséget.

Kérdése van?

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó bejegyzések

Bejelentkezés

Regisztráció